Cheese presentation and paddleboarding
Publicerat den
Hjälp vad dagarna springer iväg! Tiden bara rusar förbi utan att man ens tänker på det. Det har inte minst de senaste dagarna gjort. De har rusat förbi, men jag gissar på att det är för att jag har haft det så himla roligt!


Någon timme senare var det dags för min klass att starta sin fredag i köket. Min innan det var dags för ostpresentation så skulle vår fermenterade kokosnötsyoughurt med vår granolo presenteras och ätas. Detta är en av mina favoritrecept då jag verkligen älskar yoghurt! Så det kommer jag att göra mycket hemma, tror att ni skulle älska det! (Om jag får tag i de råvaror som behövs dvs...).






Jag åt ingenting mer än några sötpotatischips då jag var så mätt efter all "ost" jag hade ätit under dagen.
Jag kommer att börja betta om min fredag. Fredag vecka 3 på kursen är dagen för ostpresentation. Eftersom att vi har två klasser, en am och en pm klass så var det två presentationer under dagen. Jag åkte tidigare till jobbet för att kunna vara med på am-klassens presentation. De gjorde ett jättebra jobb (okej, långt ifrån alla gjorde det..) och det var spännande att se nya smakkombinationer och uppläggningar. Det är alltid lika lärorikt att se andra arbeta och göra uppläggningar.


Någon timme senare var det dags för min klass att starta sin fredag i köket. Min innan det var dags för ostpresentation så skulle vår fermenterade kokosnötsyoughurt med vår granolo presenteras och ätas. Detta är en av mina favoritrecept då jag verkligen älskar yoghurt! Så det kommer jag att göra mycket hemma, tror att ni skulle älska det! (Om jag får tag i de råvaror som behövs dvs...).
Min yoghurt och granolan serverades med blåbär, björnbär, hallon och jordgubbar, även lite bipollen och lite färskriven muskotnöt. 10 av 10 möjliga poäng vill jag lova!

Ostpresentationen för vår klass gick även den jättebra. Var så stolt över klassen och vad de flesta av dem hade åstadkommit och presenterat, medans en och annan ville jag inte ens smaka på efter att ha sett hur de arbetar i köket...


Jag slängde även jag ihop en presentation med ostarna som Chef Manolo gjort.


När den långa dagen i klassrummet var slut så följde jag med Manolo till Umami Burgers! Riktigt amerikanskt ställe, det första riktiga amerikanska stället jag besökt här

Jag åt ingenting mer än några sötpotatischips då jag var så mätt efter all "ost" jag hade ätit under dagen.
Övertrötta och slitna cyklade vi sen hem. Sängen var mer än efterlängtad så det tog inte mer än några sekunder innan jag somnade.
Uppdaterar mer ikväll om min underbara lördag!
xoxo, Sandra